sobota, září 03, 2005

Jak si holky dělají hezky

Z článku Žena a autoerotika, uveřejněném na portálu centrum.cz:

Začněte lehkou masáží klitorisu. Sama zakrátko zjistíte, co vám přináší nejlepší pocity a stupňuje vzrušení. Vzrůstajícím sexuálním roztoužením se váš klitoris stane více citlivým na doteky a proto jej doporučujeme namazat. Můžete využít vaginální vlhkost nebo nasliněný prst, v ideálním případě lubrikační gel. Nezapomeňte také dráždit vaše bradavky a ostatní erotogení zóny.
Nestyďte se experimentovat se svým tělem. Masturbace je přirozený proces. Vyzkoušejte všechny možnosti a techniky, pokud Vám budou přinášet příjemné pocity, není nic zakázáno. Fantazii se meze nekladou, a proto záleží na každé z vás, jaké místo si pro tuto autoerotiku zvolíte. Pro příklad uvádíme nejvhodnější místa: postel, vana, sprchový kout.
Způsoby:
Rolling - válení - Toto je základní technika, kdy uchopíte ukrytý klitoris mezi palec a ukazováček. Můžete začít s pomalým jemným válením mezi prsty. Postupně přidáváte na rychlosti a tlaku tak, aby pocity se vzrůstajícím vzrušením byly co nejpříjemnější.

Kroužení - Vezměte ukazováček a prostředníček a umístěte je přes vrchol vašeho klitorisu. Pak začněte pohybovat prsty po klitorisu v přibližně kruhové nebo oválné dráze. Můžete snadno měnit rychlost a tlak. Aby jste docílily správného a příjemného účinku této masáže, doporučujeme prsty a poštěváček zvlhčit olejíčkem a nebo lubrikačním gelem.

Masáž poklepáváním - Některé ženy tato technika velmi vzrušuje a jiným může být velmi nepříjemná. Levou rukou roztáhněte malé stydké pysky tak, aby se klitoris co nejvíce odkryl a vystoupil. Pak s vaším ukazováčkem na pravé ruce, začněte lehce poklepávat na poštěváček. To vyústí ve velmi lahodný pocit, který vzrůstá až do bodu, kdy blížící se orgasmus nelze zastavit.

Kombinace - Prsty Vaší jedné ruky, stimulujte klitoris tak, jak to máte nejraději. Prsty druhé ruky nasměrujte na poševní vchod a podle potřeby zaveďte dva nebo tři do vagíny. V podstatě se dá tato kombinace doporučit pro stimulaci ve dvojici, kdy vy se věnujete masáži klitorisu a váš partner prsty vstupuje do vagíny. Různými kombinacemi můžete dosáhnou závratných orgasmů.

Tekoucí voda - Jediná věc kterou potřebujete je dostatek času a vana. Předpokládáme, že vaše vana bude vhodně sformována tak, aby jste se vsedě vaším zadečkem mohli podsunout pod vodovodní kohoutek. Pro začátek je dobré pouštět pouze mírně tekoucí pramínek a postupně přidávat tlak vody.
Tekoucí voda - vodotrysk - Toto je varianta výše popsané techniky. V tomto případě ucpěte palcem výtok z potrubí tak, aby stříkající proud vody směřoval na váš poštěváček.

Masážní sprcha - Masážní sprcha je ideální nástroj pro vodní masturbaci, protože většinou umožňují přesné nastavení proudu vody, pulsování, víření atd. S tímto nástrojem můžete hodně experimentovat a samy uvidíte jaké kombinace jsou pro vás nejpříjemější. Opět si nastavíte tlak a teplotu vody. Vyzkoušejte si také studenou vodu a uvidíte, že vám může přinášet jiné a zajímavé pocity vzrušení, než když používáte teplou vodu.

Vibrátory - Vibrátory jsou různých velikostí a tvarů. Pro klitoridální masturbaci požívejte vibrátory pevné s proměnným nastavení rychlosti. Můžete průběžně měnit sílu vibrací, tak se vzrušit až na samý okraj orgasmu a pak opět zpomalit. Tuto techniku zopakujte několikrát a následný orgasmus bude silnější a ostřejší. Správný tlak je také důležitý. Masturbace nemusí být omezena jen na klitoris. Zkuste vibrátorem masírovat vnitřní strany stehen, stydké pysky a nasměrovat vibrátor i na prsní bradavky.

Svírání stehen - Svíráním stehen můžou některé ženy jednoduše dosáhnout orgasmu. Sevřením a povolením svalů dochází k nepřímému dráždění klitorisu. Když si přeložíte nohu přes nohu a budete tlačit stehna k sobě způsobíte prokrvení pohlavních orgánů a různým mačkáním a intenzitou svírání můžete dojít k vyvrcholení. Tato technika je vhodná pro případ, že na vás příjde vzrušení ve společnosti, nebo na veřejnosti. Stačí si sednout ke stolu, přehodit nohu přes nohu zmáčknout stehna k sobě a můžete se oddávat slastným pocitům, aniž by to kdo z okolních lidí tušil. Je zde důležitá praxe, ale výsledek stojí zato. Když budete onanovat doma, zvykněte si svírat při orgasmu stehna k sobě a po několika pokusech to pro vás bude naprosto přirozené.

Kalhotky - Použijte vaše kalhotky tak, že je zatáhnete do vaší štěrbiny jak vepředu tak vzadu, a pak je vpředu správně umístíte přes klitoriální oblast, aby to nebylo bolestivé. Můžete se procházet nebo si lehnout a posunovat s kalhotkami dopředu a zpět.

Žádné komentáře: