čtvrtek, července 02, 2009

Ženské pozadí je symbolem atraktivity

Zadek a ňadra patří mezi tzv. přednosti ženské krásy a sexuality. Přestože ve společnosti panuje věčný spor o tom, co je pro muže z těchto dvou částí přitažlivější, odborníci mají jasno. Krásný pevný zadek jednoznačně vede.

Asi největší přednost zadečku před ňadry je v tom, že jsou v něm kromě tuku uloženy i svaly, tudíž ho lze správným cvičením formovat a zpevňovat. Což je velmi důležité a to především z pohledu atraktivity. Podle sexuologů totiž nezáleží ani tak na velikosti zadečku, jako právě na tvaru a pevnosti. Přestože pevnost a velikost lze ovlivnit cvičením, tvar je dán ženám do vínku geneticky.

Jak by měl vypadat ideální zadek? Na krásu ženského těla by se mělo pohlížet z pohledu kultur. Západní společnost upřednostňuje střední velikost hýždí, přičemž například muslimské země milují širší a větší zadky. V afrických zemích muži upřednostňují i tzv. obří zadky, jsou pro ně symbolem nejen plodnosti, ale i zdraví ženy.

Z erotického pohledu mají prý nejkrásnější zadky míšenky bělochů a černošek. Takto vyklenutý a přitom velmi pevný zadeček prý nemůže vlastnit žádná jiná rasa.

Žádné komentáře: