pondělí, srpna 29, 2005

Doporučení: Koukejte na ňadra, jsou zdravá

Ve stejnojmenném článku (Koukejte na ňadra, jsou zdravá) se vám dostane veli cenné informace:

Nová studie ukázala, že soustředěné sledování ženských prsou je pro zdraví mužů prospěšná činnost, která může dokonce prodloužit život. Skupina amerických vědců dospěla k tomuto závěru poté, co pět let sledovala 200 mužů a zjistila, že ti, kteří rádi koukají na poprsí žen, mají nižší krevní tlak, méně trpí srdečními chorobami a mají pravidelnější tep na rozdíl od těch, kteří tak nečiní. Doktorka Karen Weatherbyová zveřejnila v časopise New England Journal of Medicine zjištění, že desetiminutový pohled na pěkná ženská prsa se zhruba rovná třiceti minutám cvičení.
Takže tady něco pro zdraví:
Samozřejmě musíme kouknout ještě na postřehy v diskusním fóru:

Ajinka: ...a co takhle koukani na penis? to by mohlo byt taky lecive ne??

Inbrno: A tohle by bylo zdraví ještě prospěšnější! Desetiminutový sex po desetiminutovém koukání by dohromady hodil odhadem ekvivalent 2 hodin cvičení. A taková péče o zdraví, to už stojí zato!

Gaherius: Prsa ven! Tak uzákoníme, že ženy budou nosit prsa venku a která nebude chtít dostane pokutu! Ti naši zákonodárci to odsouhlasí, stejně nevědí o čem hlasují!

Marse: smůla. tak to já asi do švestek nevydržim!! já koukám hlavně na zadky :)


No, a tyhle poslední dvě fotečky jsou pro "dolňáky", co je přitahuje spíše dívčí zadek, aby byli taky dlouho naživu. Řeknu vám, taková ženská prdelka, to je taky hodně zdravá záležitost :))))

Žádné komentáře: