pondělí, srpna 08, 2005

Polykání atd.

Felace (lidově kouření) pro dnešní holky, jak jsem se mnohokrát přesvědčil, není žádné tabu. Naopak, je to pro ně docela bezpečný způsob sexu. Polykání spermatu? To už je horší. Dvě rošti se k tomu na diskusním fóru Xchatu vyjádřily takto:
no ja si nemuzu pomoct ale je to fakt humus ty muzske vzorky DNA .. jednou se mi kluk udal do pusy a je pravda ze neni poc prijemne zapasit v posteli se zaludkem.. ale spis si myslim ze to zalezi na dohode .. nevadi mi ho mit v puse a tak ted zalezi na nem jestli mi rekne ze uz skoro je a pak ho dodelam rukou .. kdyby mi to zase skoncilo v puse tak asi hodim savli nebo ja nevim....
Plně s Tebou souhlasím...doufám že tento můj názor muži na tomto fóru přežijí...v puse je to zkrátka fujky...:))
Pokud je vaše holka stejného názoru a vám to nevadí, není co řešit. Pokud byste si to ale chtěl vyzkoušet a nevíte, jak ji přesvědčit, jedním z způsobů bude, dáte-li jí přečít článek Zábrany při polykání? Vylepšete chuť jeho spermatu z webu Přítelkyně:
Myslíte si, že je polykání spermatu "špinavé"?Pokud máte na mysli doslovnou "špinavost", pak byste měla vědět, že pánův penis je tak zřídka vystavován vnějším vlivům, že má sklon být nejčistší částí jeho těla.
Je určitě čistší než jeho ústa a líbání vám přece nevadí, je to tak?

Pokud je váš prima typ zdravý, je zdravé i jeho semeno. Semeno - produkované varlaty, semennými váčky a prostatou - se chuťově skládá z proteinů, kyseliny citrónové, fruktózy, sodíku a chloridu, s jen lehkou příměsí čpavku, kyseliny askorbové, vápníku a cholesterolu a dalších minerálních látek.

Ve skutečnosti čpavek může vyčistit vaši výlevku! Podle Kinseyova institutu se celkový objem semene vejde na čajovou lžičku a obsahuje od120 do 600 miliónů spermií. Průměrný ejakulát obsahuje pouze 55kalorií, takže se nemusejí obávat ani dámy s dietou.

Ale zpátky ke "špinavosti". Jestliže to myslíte v duchovním smyslu, možná jste věřící, váš přístup k sexu je záporný, byla jste vychována ve studu vůči genitáliím. Bez toho, abych se chtěla dotknout vaší víry , dovolte mi říci, že věřím, že orální způsob sexu s někým , koho milujete, je stejně vzrušující akt intimity a akt tělesného spojení, ve kterém není nic nečistého nebo obscénního. Nemravné možná, ale ne nečisté.
Nelíbí se vám chuť? Chuť mužova semene můžete vylepšit tím, že bude jíst určité věci, jako například skořici, ananasový džus nebo celer. Ale žádný chřest!! Ten působí, že všechny tělesné výměšky mají žluklou chuť. Z masa má semeno slanou příchuť. Rýže a obiloviny v žaludku kvasí a mohou způsobit poněkud hnilobnou příchuť semene. Mlékem a proteinovými nápoji může mít semeno hustší konzistenci. Máte-li chuť na menší chuťové testy, experimentujte s různými potravinami a kořením, a tak ovlivníte chuť a složení jeho ejakulátu.
Pokud nesnášíte příchuť semene bez ohledu na to, co jí, nebo nechcete změnit jeho stravovací zvyklosti prostě proto, že se pokoušíte ho "přijímat takového, jaký je a co mu chutná", využijte rady od Mary Poppinsové: "Když cítíte, že je blízko vyvrcholení, použijte trochu medu, čokolády nebo jiné přeslazené dobroty na jeho ztopořený úd a pak ho sajte a současně polykejte."
Jestliže je to pro vás příliš složité, pak můžete rozvinout svou schopnost a nechat si stříkat jeho ejakulát přímo do hrdla, čímž vynecháte jazyk a chuťové buňky. Nebudete tedy vědět jakou má chuť.
Text celého článku:

Žádné komentáře: